At få roen og rummet til at blive set, hørt og forstået kan give en større indsigt i egne mønstre, adfærd og følelser. At få hjælpen til at selvreflektere kan skabe vejen til at opnå større trivsel og fortrolighed med den du er og dermed skabe mere ro og rummelighed i forhold til dine relationer. At gå i terapi kan også være at dele sin livsfortælling og blive mødt med nysgerrighed, nærvær og perspektivering af egne fortællinger.
Via en oplevelsesorienteret tilgang skabes et trygt rum, hvor I får mulighed for at komme nærmere en forståelse af hinandens adfærd, mønstre og følelser. I får hjælp til at skabe en tydeligere og personlig kommunikation, så det bliver muligt at være sig selv sammen. Via nye oplevelser med hinanden nu og her får I konkrete værktøjer at arbejde videre med udenfor terapien.
Når en i familien har det svært påvirker det stemningen i hele familien. Børnene bliver bærer af stemningen i familien, og det udtrykkes gennem deres adfærd. Familieterapi skaber rammen til at ansvaret kommer væk fra børnene og hjem til forældrene, som støttes i hvordan de på en mere givtig måde kan bære ansvaret. Familieterapi kan lette på de udfordringer, der opstår i en travl hverdag eller efter en større begivenhed i familien ved at komme bag om adfærden og forstå og opleve hinanden på nye måder.
Samtaler i naturen
Naturen som ramme kan give ro på muskelspændinger og nervesystem. Naturen kan være med til at sætte en selvrefleksion i gang, som virker mindre konfronterende end i et indendørs rum. Jeg tilbyder individuelle samtaler i naturen, og det kan enten foregå via gåture eller vi kan sidde stille i naturen. Jeg udbyder ikke naturterapi som terapiform.